Toch nog een staartje winter

Toch nog een staartje winter. Er kon een rondje Ursem, Schermerhorn Avenhorn worden geschaatst, wel met een aantal klun plekken.
Maar ontzettend leuk.

IJsclub Oudendijk had geen betrouwbare baan, maar zaterdag 3 maart  werden achter de school in Grosthuizen kinderwedstrijden gehouden                                                                                                                                                                                                                                                                               Hier waren ook kinderen uit Oudendijk aanwezig, die samen met ijsclub Scharwoude Grosthuizen op jeugdschaatsen zitten.

Zondag 4 maart zijn de diploma’s van het jeugdschaatsen uitgereikt en zaterdag 10 maart is de welbekende Westfriesland tocht op de Westfries in Hoorn.