Flevonice 9 februari 2020

Beste Leden en Donateurs,

Allereerst willen we jullie een heel mooi nieuwjaar toewensen met veel ijsplezier!!

Zoals in de jaarvergadering al aangekondigd, organiseren de ijsclubs van Scharwoude/Grosthuizen en Oudendijk een uitje naar Flevonice in Biddinghuizen!
Flevonice is een kunstijsbaan van 3 kilometer lang midden in de Flevopolder. Je krijgt het gevoel een echte schaatstocht te schaatsen in de natuur; alsof je deelneemt aan een dorpentocht!

Zondag 9 februari 2020 zullen we per touringcar naar
Flevonice rijden en daar een aantal uurtjes schaatsen op de baan.

We hopen dat jullie hier ook heel veel zin in hebben en dat jullie je snel opgeven voor dit fantastiche uitje.

De tijd gaat snel, dus willen we zo spoedig mogelijk weten of jullie meegaan.
Opgeven kan tot en met zondag 12 januari!!!

Opgeven kan via de website www.ijsclubscharwoudegrosthuizen.nl onder de knop:
Uitje Flevonice.http://ijsclubscharwoudegrosthuizen.nl/homepage.php
Hier staat een opgaveformulier dat je (volledig) in moet vullen. Na betaling op het vermelde rekeningnummer is je inschrijving definitief!

Omdat de Rabo Clubkas Campagne 2019 weer een mooi bedrag heeft opgeleverd, kunnen we dit uitje aanbieden voor slechts 15 euro per persoon!
Kinderen onder de 16 jaar ontvangen ook nog een leuke herinnering aan deze dag.

Hieronder een beknopte weergave van deze dag en belangrijke info

Beknopte weergave van deze dag

9:00 Verzamelen in Scharwoude (de bus vertrekt vanaf het terrein van Ooms, tegenover Scharwoude 9; parkeren kan op het parkeerterrein van Ooms, achter de bushalte)
9:30 Vertrek uit Scharwoude
11:00 Aankomst Biddinghuizen
15:00 Vertrek terug naar Scharwoude
16:30 Terugkomst in Scharwoude

*Eten en drinken dien je zelf mee te nemen, uiteraard kan je daar ook iets kopen.

*Vergeet je schaatsen niet!

Aanmelden:
tot en met zondag 12 januari via de website www.ijsclubscharwoudegrosthuizen.nl onder de knop:
Uitje Flevonice
Formulier graag volledig invullen; aanmelding is pas definitief na betaling.
Graag per persoon het formulier invullen.
Het is NIET mogelijk meerdere mensen op 1 formulier in te vullen.
Na inschrijving ontvang je een mail met het rekeningnummer waarop je kunt betalen. Je kunt het totaalbedrag in 1 keer overmaken onder vermelding van alle namen.

*Eigen bijdrage €15,- p.p. te voldoen bij inschrijven.

*Let op: deze dag is alleen voor leden en donateurs van één van deze clubs (inclusief de thuiswonende gezinsleden).

Kinderen tot 16 jaar ontvangen een leuk aandenken.

*Indien je nog vragen hebt kun je contact opnemen met:
IJsclub Oudendijk: Rens Dobber, 0622714069
IJsclub Scharwoude/Grosthuizen: Peter Jonker, 0633748193