Beetskoogkadeloop

Uitslagen Beetskoogkadeloop in Oudendijk

Reeds voor de 35e keer organiseerde IJsclub Oudendijk de Beetskoogkadeloop. Het was erg mooi weer, voor sommigen zelfs wat te warm op zondag 10 april.Het welkomstwoord en de start werden gedaan door wethouder Caroline van der Pol. Onze voorzitter Kirsten Jansma wist als speaker alles weer prima te verslaan. Er waren iets minder deelnemers dan verwacht, vooral de jeugd liet het afweten. Vanwege het mooie weer waren erg veel motoren en fietsers op de weg en  daardoor hadden de verkeersregelaars het druk.

De uitslagen waren als volgt:

2 km. Jongens tot 12 jaar 1 Joey Korver, 2 Luke Korver.

7km Heren tot 45 jaar 1 Mel van der Laan, 2 Reinier van Bockxmeer, 3 Jeffrey Stuijt,

Heren 45+ 1 Cor Ton (wisselbeker), 2 Frank Boon, 3 Herman Akkerman

7km Dames tot 45 jaar 1 Lonneke Tol (wisselbeker), 2 Kim Schipper, 3 Janneke van Bockxmeer,

Dames 45+ 1 Margareth Smal, 2 Michelle van der Heul, 3 Carin van Bockxmeer

10,5 km Heren tot 45 jaar 1 Tobias Pennekamp (wisselbeker), 2 Edwin Marcus, 3 Martijn Smit,

Heren 45+ 1 Gerard Warnaar, 2 Sjaak van Diepen, 3 Arnold Kop

10,5 km Dames tot 45 jaar 1 Kathelijne Okx (wisselbeker), 2 Malika Koppes, 3 Bianca Floris,

Dames 45+  1 Karin Voogt, 2 Riet Kalsbeek

21,1 km Heren tot 45 jaar 1 Sander Groot (wisselbeker), 2 Theo Quist, 3 Elmer van Osch,

Heren 45+ 1 Michel Entius, 2 Alain Takken, 3 Ruud Braakman

21,1 km Dames tot 45 jaar 1 Annemieke Bot (wisselbeker), 2 Rita Quist,

Dames 45+ Ayaka Groot.

Onderweg stonden zowel in Oudendijk als in Beets watertafels klaar en bij de finish was er voor iedereen een appel en een snelle Jelle. De prijsuitreiking werd gehouden in eetcafé Les Deux Ponts. De prijzen bestonden naast de wisselbekers veelal uit goederen uit de regio en prijzen van onze sponsors: dinerbon,fruit, kaas, tulpen en wijn.

Klik hier voor de complete uitslagenlijst  https://uitslagen.nl/uitslag?id=2018040800214  en op onze website. Hierop staan ook heel mooie foto's van de loop gemaakt door de familie Lievendag. www.ijscluboudendijk.nl

Uiteraard bedanken we de deelnemers, de vele vrijwilligers en sponsors die deze loop weer mogelijk hebben gemaakt.

Naast de vrijwilligers kunnen we ook niet zonder onze  sponsors:

AB Vakwerk, geld en startvlag

GSE automatisering uit Oudendijk, financiële bijdrage en hulp bij de uitslagen

Bruno Box, voor het geluid

Smal bloembollen, gebruik kuubkisten en bossen tulpen

Café Les Deux Ponts, inschrijfplaats en prijzen

La Mére Anne, diner bon

Wijnbedrijf Henk Bart, flessen wijn.

Fruitteeltbedrijf Van Rooijen Oosthuizen, appels

Kaasboerderij Verdegaal uit Oudendijk

Peynenburg Enkhuizen, Snelle Jelle koek.